WAT IK DOE

DIENSTEN

Mijn passie is content, en ik breng jouw content graag naar het maximale resultaat. Dat doe ik tijdens alle mogelijke fases van het creatieproces: ontwikkeling (creatie), productie (regie), montage (video-editor) en distributie (YouTube-expert). Naast content maker, bied ik mijn expertises aan via trainingen en advies. 

Om het overzichtelijk te houden, verdeel mijn diensten in 3 domeinen:

Creatie

Bij het ontwikkelen van content draait alles om het realiseren van jouw doelstellingen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de mediasector combineer ik mijn creative visie met innovatieve oplossingen om unieke, doeltreffende content te creëren die echt impact bereikt bij de beoogde doelgroep. 

Of het nu gaat om het vertellen van meeslepende verhalen via long-form video, het ontwikkelen van pakkende scripts of voice-over teksten, het regisseren van content die de kijker boeit van begin tot eind, als video editor urenlang in de montage puzzelen om de juiste snaar te raken: het is mijn doel om het maximale resultaat te bereiken.

Creative

Ik ontwikkel programma’s en content, doorgaans vanuit de kracht van een herhaalbaar format

Van eerste concept tot de laatste puntjes op de ‘i’ van een succesvol script.

Regie

Als effectieve stap tussen pre (creative) & post (video editor) regisseer ik regelmatig de reality of spel content waar ik aan werk.

Ik geniet van de samenwerking met cast en crew, of die nu jong en onervaren of door de wol geverfd is. Ik probeer iedereen te laten shinen, en focus mij op het behalen van het gewenste resultaat.

Montage

Als video editor perfectioneer ik elke seconde van jouw long-form content, met gevoel voor ritme, timing, muziek en storytelling.

Premiere Pro heeft geen geheimen voor mij.

Tijdlijn Showreel JSMedia

Training

Jeroen Smolders met een oude camera

Media en content creatie zijn voortdurend in beweging. Voor gepassioneerde professionals is het dan ook van belang om voorop te blijven lopen. Ik wil mijn expertise en ervaring op het gebied van content creatie, social media en YouTube graag met je delen. Dat doe ik op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan waardevolle e-books en verdiepende cursussen, maar ook inspirerende en leerzame presentaties en hands-on workshops voor bedrijven, scholen of individuen.

Mijn missie is om ons vakgebied continue te innoveren en professionaliseren. 

E-books

Binnenkort!

 

Presentaties

Work-in-progress!

 

Workshop

Verwacht in 2025

 

Wil je nu al meer informatie over de mogelijkheden voor
presentaties, trainingen of workshop bij jouw school of bedrijf?

Advies

Heb je advies nodig om jouw merk of content naar een hoger niveau te tillen? Je bent aan het juiste adres! Na jarenlang te hebben gewerkt met StukTV, het grootste YouTube-kanaal van Nederland, weet ik precies wat er nodig is om de aandacht te trekken en vast te houden op YouTube. Ik deel graag mijn inzichten en ervaringen om jouw YouTube-strategie te boosten of je digitale content scherper te stellen. Of je nu je kanaal een nieuwe draai wilt geven, je (online) strategie tegen het licht wilt houden of gewoon wat slimme tips zoekt om je publiek te vergroten, ik sta klaar om je te helpen jouw online impact te maximaliseren.

Jeroen Smolders | profielfoto oranje

Meer te weten komen over mijn diensten, ervaring en expertises?