De Horrornacht

De Horrornacht


In De Horrornacht bezoeken Giel, Thomas en Stefan van StukTV de engste locaties van Europa, met als opdracht om daar van zonsondergang tot zonsopgang te verblijven.

 …

Lees Meer

Het Jachtseizoen 2017


Het succesvolle format Het Jachtseizoen krijgt in 2017 een vervolg. Samen met hoofdsponsor Samsung konden we het programma naar een nieuwe niveau tillen In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan van StukTV het op tegen BN’ers. De BN’ers dienen te ontsnappen van StukTV en langer dan 4 uur uit hun handen te blijven. 1 kleine handicap: ze zijn voorzien van een GPS tracker die iedere 10 minuten hun locatie doorstuurt aan TeamStuk. Zij beschikken over een snelle bus voorzien van communicatiemiddelen, en een drone.

Voor Het Jachtseizoen heb ik zowel…

Lees Meer

Huis op Stelten


StukTV maakt een einde aan saaie interieurs. In Huis op Stelten verbouwen we de kamers van bekende Nederlanders of YouTubers naar iets wat volgens ons beter bij hun past. Persoonlijker. Stuk flitsender. Maar of ze daar nu zo blij mee zijn?!

Lees Meer

Het Jachtseizoen


Eind 2016 ontwikkelde ik met het team van StukTV in samenwerking met CCCP de nieuwe online serie ‘Het Jachtseizoen. In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan van StukTV het op tegen BN’ers. De BN’ers dienen te ontsnappen van StukTV en langer dan 4 uur uit hun handen te blijven. 1 kleine handicap: ze zijn voorzien van een GPS tracker die iedere 10 minuten hun locatie doorstuurt aan TeamStuk. Zij beschikken over een snelle bus voorzien van communicatiemiddelen, en een drone.

Voor Het Jachtseizoen heb ik zowel concept, regie als montage…

Lees Meer

Roadtrippers 2016


In opdracht van Mentos Gum produceerde Towel Media in samenwerking met StukTV het competitieve reisprogramma Roadtrippers 2016. In het derde seizoen van Roadtrippers neemt Team StukTV het op tegen Team Girls (Tess Milne, Gwen van Poorten en Shelly Sterk) in een strijd om kilometers. Vanaf het startpunt Victoria Peak in Hong Kong hebben de teams 14 dagen de tijd om hemelsbreed zover mogelijk van het startpunt vandaan te komen, zonder hulp en met enkel een noodbudget van 100 euro.

Roadtrippers 2016 werd 10 weken lang uitgezonden om het Youtube-kanaal van StukTV en op RTL5.…

Lees Meer

Zomernachten


In opdracht van Cocio (Arla Foods) produceerde Towel Media de serie Zomernachten met StukTV.
Giel, Thomas en Stefan bezoeken 6 afleveringen lang diverse festivals en evenementen, samen met een leuke zomergast.…

Lees Meer

Ferzuz


In opdracht van RTL MCN produceert Towel Media het YouTube-kanaal ‘Ferzuz’.
Drie dames, Bobbie – Renée – Femke, nemen het iedere week op tegen een ander drietal in extreme, grappige of uitdagende challenges.…

Lees Meer

StukTV promoot Bad Neighbours 2


In opdracht van Universal Pictuters International produceerde StukTV een SPECIAL om de bioscoopfilm ‘Bad Neighbours 2’  te promoten. De jongens van StukTV worden, net zoals in de film, uitgedaagde door losgeslagen studentes. De succesvolle StukTV-formule ‘Van A naar B’ werd uit de kast gehaald als wedstrijdelement, en daar werden challenges aan toegevoegd die zijn gebaseerd op de film.

Deze ‘Van A naar B met Challenges’ video haalde meer dan 1 miljoen views binnen één week.…

Lees Meer

StukTV Take-Over


In opdracht van Taft (Henkel) produceerde Towel Media & MEC de StukTV Take-Overs.
Jonge talenten worden door de jongens van StukTV geholpen om binnen 72-uur zo bekend mogelijk te worden.…

Lees Meer

StukTV & Hallmark


In opdracht van Hallmark ontwikkelde StukTV & Social1nfluencers speciale Valentijn Tips om meer jongeren aan te sporen iets bijzonders te doen voor hun geliefde of dierbaren.

De video werd geproduceerd door Towel Media.

 …

Lees Meer