Wat ik doe

Wie is JEROEN SMOLDERS?

Hey daar, mijn naam is Jeroen Smolders. Ik ben een enthousiaste mediamaker met een passie voor creativiteit en vernieuwing. Ik geloof in de kracht van impactvolle content die mensen raakt en inspireert. Met mijn expertise in conceptontwikkeling, content creatie en strategische communicatie help ik jou graag om jouw verhaal op een unieke en effectieve manier te vertellen en het gewenste resultaat te bereiken.

Bekijk Video

Meer dan 14 Jaar Ervaring

Content.

Met meer dan 14 jaar ervaring in het bedenken, produceren en distribueren van (online) content, heb ik mijn vaardigheden ingezet voor diverse werkgevers, van kleine start-ups tot grote mediabedrijven. De snel veranderende markt heeft me doen inzien dat er altijd behoefte is aan kwalitatieve en effectieve content. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te entertainen met creatieve content creaties.

Gepassioneerd en kleurrijk, ben ik recht door zee en tegelijkertijd uiterst nauwkeurig en punctueel. Ik leid projecten van elke omvang naar succes en streef altijd naar perfectie. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, en ik waardeer loyaliteit en gedreven inzet.

Naast mijn werk houd ik van muziek & films. Tja, mijn persoonlijke interesses zijn verweven met de dagelijkse bezigheden: ik heb dan ook het leukste werk wat er bestaat.

  • Idee
  • Branding
  • Creatie
  • Distributie
image
image
image
image
image
Wat ik belangrijk vind

Missie & Visie

Er is altijd behoefte is aan kwalitatieve en effectieve content. Daarom is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te entertainen met creatieve content creaties.

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en streef ernaar om altijd, kritisch en zorgvuldig, het hoogst haalbare niveau te leveren.

De kijker inspireren, motiveren, informeren, of van hun stoel af blazen. Een blijvende indruk die aanzet tot actie of een positief effect voor jouw zender, platform of merk.

Focus op het behalen van meetbare resultaten. Ik analyseer, optimaliseer en distribueer alle content voor maximale resultaat en impact op de doelgroep.

Wat ik kan

Professionele Skills

Geen woorden, maar daden. Welke skills heb ik in huis?

Allround Media Professional.

Met een passie voor conceptontwikkeling, content creatie, video-editing en storytelling, creëer ik boeiende content die de kijker aanspreekt. Mijn expertise omvat ook social media strategie, distributie en branded content, waardoor ik een veelzijdige professional ben in de wereld van media en content creatie.

Social Media
80%
YouTube
99%
Regie
75%
Content Creatie
75%
Montage (Premiere Pro)
90%
Organiseren
99%
Welk pad ik heb afgelegd

Mijn tijdlijn

2012 - 2023
StukTV

Creative producer => Brand & Content manager

2019 - 2023
Talpa Network

Brand & Content Manager StukTV

2016 - 2019
CCCP

Creative Producer

2015 - 2016
Towel Media

Creative Producer

2015
Strix Television

(Technisch) Producer | Peter R. de Vries: Internetpesters aangepakt

2012-2014
Capture my Video

Freelance content creatie

2011-2014
Simpel Media

(technisch) Producer

2009-2011
Endemol

Productie assistent / producer

Let's chat!

Waar kan ik je bij helpen?