Wat ik doe

Wie is JEROEN SMOLDERS

Hey daar, mijn naam is Jeroen Smolders. Ik ben een ervaren media professional met een passie voor online content. Na jarenlang gewerkt te hebben bij verschillende producenten en distributiekanalen, heb ik besloten om mijn expertise en vaardigheden voor iedereen beschikbaar te stellen.

Bekijk Video

Meer dan 14 Jaar Ervaring

Content.

Ik heb meer dan 14 jaar ervaring in het bedenken, produceren en distribueren van (online) content en heb gewerkt voor verschillende werkgevers, van kleine start-ups tot de grote mediabedrijven. Ik geloof dat, ondanks dat de markt soms snel veranderd, er altijd behoefte is aan kwalitatieve en effectieve content. Vanuit die visie heb ik er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te entertainen met creatieve content creaties.

Ik ben een gepassioneerd en kleurrijk. Recht door zee, maar daarin uiterst nauwkeurig en punctueel. Ik ben in staat projecten van iedere orde naar een goed resultaat te leiden. Ik doe altijd mijn best om elke klus tot in perfectie af te ronden.
Ik ben kwaliteit hoog in het vaandel staan en hecht veel waarde aan loyaliteit en gedreven inzet.

Naast mijn werk houd ik van muziek & films. Tja, mijn persoonlijke interesses zijn verweven met wat ik dagelijks doe: ik heb dan ook het leukste werk wat er bestaat.

  • Idee
  • Branding
  • Creatie
  • Distributie
image
image
image
image
image
Wat ik belangrijk vind

Missie & Visie

Ik geloof dat er altijd behoefte is aan kwalitatieve en effectieve content. Vanuit die visie heb ik er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te entertainen met creatieve content creaties.

tekst over kwaliteit

Tekst over impact

tekst over resultaat

Van Begin tot Eind

WerkWijze

Introductie Werkwijze

5

Klanten

35

Projecten

15

Awards

15

Programma's

Let's chat!

We moeten ergens beginnen, toch?
Wat anderen zeggen

De Testimonials

Onze klanten delen graag hun ervaringen en feedback over onze expertise, service en resultaten en hoe we hen hebben geholpen.

image
image