De Kluis…is terug!

…en stiekem is dit mijn persoonlijk favoriete programma wat we met StukTV inmiddels vijf seizoenen op rij maken. Broadcast Magazine was ook wel benieuwd hoe De Kluis tot stand komt, dat is hier terug te lezen.

Waarom ik de De Kluis zo tof vind?

Omdat dit voor iedereen die hier aan meewerkt een onwijs leuke uitdaging is!

  • een in basis simpel spel (vind als team overvallers op een zwaar bewaakt terrein een kluis met daarin goud en probeer de buit veilig te stellen). Maar vanwege de vele verschillende manieren hoe de overvallers en bewakers te werk kunnen gaan, wordt het toch een hele uitdadig om het spel in goede banen te leiden.
  • technisch erg complex. Veertig camera’s, tientallen audiobronnen, drones, speltechniek: het moet wel even allemaal goed op elkaar zijn afgestemd en werken op het moment dat het er toe doet.
  • montage is één van de grootste, maar ook leukste, puzzels die je je kunt voorstellen. Zoveel verschillende bronnen, zoveel keuzes. En dan tóch er voor zorgen dat het voor de kijker een begrijpelijke en spannende aflevering wordt.
  • een geweldig leuk team dat ieder seizoen mega-gedreven is om deze zware klus ff te klaren.

𝘿𝙚 𝙆𝙡𝙪𝙞𝙨 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩 𝙯𝙖𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙜 6 𝙢𝙚𝙞, 𝙤𝙥 𝙔𝙤𝙪𝙏𝙪𝙗𝙚, 𝙞𝙣 𝙙𝙚 𝙎𝙩𝙪𝙠𝙏𝙑-𝙖𝙥𝙥 𝙚𝙣 𝙤𝙥 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙨𝙤𝙘𝙞𝙖𝙡𝙨! 𝙀𝙣 𝙞𝙠 𝙗𝙚𝙡𝙤𝙤𝙛 𝙟𝙚 𝙫𝙖𝙨𝙩: 𝙙𝙞𝙩 𝙨𝙚𝙞𝙯𝙤𝙚𝙣 𝙞𝙨 𝙜𝙚𝙬𝙚𝙡𝙙𝙞𝙜 🤩 𝙀𝙣𝙟𝙤𝙮!