11 jaar StukTV: een onvergetelijke rollercoaster!

StukTV gaat verder, maar wel zonder mij. Want met lichte pijn in mijn hart moet ik toch erkennen dat ik toe ben aan een nieuw avontuur, een nieuwe uitdaging, een nieuw hoofdstuk. Mega cliché termen, maar daarmee niet minder waar.

En wat voor een rollercoaster was het! Het is inmiddels 11 jaar geleden dat ik met Giel op een terras in Uden ben beland en ik voor het eerst de naam ‘StukTV’ hoorde. De kijker aan zet, wij gaan stuk voor jou! Een geweldig idee, geschreven op de achterkant van een bierviltje, groeit jaren later uit tot één van de grootste online platforms van Nederland. Het waren jaren vol hoogte- en dieptepunten, avontuur, spanning, chaos en vooral heel veel plezier bij het maken van geweldige content waarvan de kijker aan de basis stond. En dat alles werd ook nog eens beloond met miljoenen views, volle pleinen en zalen, te gekke reizen over de halve aardbol en vele prijzen.

Ik wil graag Giel de WinterThomas van der Vlugt en Stefan Jurriens bedanken, met wie ik de afgelopen 11 jaar samen aan de basis stond van StukTV. Wat wij hebben neergezet en meegemaakt, dit pakt niemand ons meer af. Jullie zitten in mijn hart! Blijf rocken, blijf verrassen, ik geloof in jullie!

Daarnaast wil ik #TeamSTUK bedanken. Jullie zijn als familie, en ik ga jullie stuk-voor-stuk enorm missen.

Ook wil ik alle fantastische mensen bedanken met wie ik afgelopen 11 jaar heb gewerkt en die hebben bijgedragen aan het succes waar StukTV vandaag de dag staat. Zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest.

Het was een onvergetelijke rollercoaster, maar bij het volgende station stap ik over op een nieuwe attractie. Wat voor avontuur dat gaat zijn, weet ik nog niet precies. Eerst even genieten van een welverdiende vakantie…

X-jes