Laatste updates

Check hier mijn laatste hersenspinsels, updates en andere interessante onzin.

Video-editor die zijn shortcuts instudeert

Tijd is Geld

In de snelle, dynamische mediawereld is tijd gelijk aan geld. Videomontage is van nature een tijdrovend proces, en daarom vind ik het essentieel om elke seconde optimaal te benutten. Dit geeft me veel meer vrijheid om creatief te spelen met de content die ik tot mijn beschikking heb.

Ontwikkel een YouTube Programma

Hoe creëer je een succesvol YouTube programma?

Op YouTube draait succes om meer dan alleen goede content. Het gaat erom hoe je die content presenteert en hoe je de kijker erbij betrekt. Veel conventies komen overeen met andere long form content, zoals televisieprogramma’s, maar er zijn ook erg belangrijke verschillen.

Slapende YouTube abonnees

Kijk verder dan het aantal abonnees

Het aantal abonnees op YouTube is lang gezien als de heilige graal van succes. Tegenwoordig zegt dit cijfer echter niet veel meer over het daadwerkelijke aantal weergaven dat video’s ontvangen. Dit misverstand blijft bestaan binnen veel bedrijven en mediakanalen, wat leidt tot een vertekend beeld van werkelijk succes. Creators met minder abonnees maar hoge kijkcijfers verdienen meer erkenning.

influencers

Keurmerk voor Influencers

Een baanbrekende stap naar meer transparantie en verantwoordelijkheid binnen de wereld van influencers en online content creators. Het ‘Certified by Influencerregels.com’ keurmerk is een feit. Dit initiatief, gesteund door grote spelers zoals Coca-Cola, Unilever en Heineken, is ontwikkeld door RCC, BVA en DDMA met als doel de transparantie in influencermarketing te vergroten en sluikreclame effectief tegen te gaan.